Dimco Outlet Store in Latsia – The Dimco warehouses are located in Latsia where it was decided to create a new space that was to be sectioned off from the actual warehouse to house the new proposed outlet store. Ai Architects proposed for the existing shelving framing to remain and incorporating whitewashed osb panels to create a new look for shelving, partitioning & screens, as well as the wall between the warehouse & the new outlet store. The idea was to create a walk through space for Clients to be able to self serve before heading to the checkout.
Dimco Outlet Store in Latsia – The Dimco warehouses are located in Latsia where it was decided to create a new space that was to be sectioned off from the actual warehouse to house the new proposed outlet store. Ai Architects proposed for the existing shelving framing to remain and incorporating whitewashed osb panels to create a new look for shelving, partitioning & screens, as well as the wall between the warehouse & the new outlet store. The idea was to create a walk through space for Clients to be able to self serve before heading to the checkout.
Dimco Outlet Store in Latsia – The Dimco warehouses are located in Latsia where it was decided to create a new space that was to be sectioned off from the actual warehouse to house the new proposed outlet store. Ai Architects proposed for the existing shelving framing to remain and incorporating whitewashed osb panels to create a new look for shelving, partitioning & screens, as well as the wall between the warehouse & the new outlet store. The idea was to create a walk through space for Clients to be able to self serve before heading to the checkout.
Dimco Outlet Store in Latsia – The Dimco warehouses are located in Latsia where it was decided to create a new space that was to be sectioned off from the actual warehouse to house the new proposed outlet store. Ai Architects proposed for the existing shelving framing to remain and incorporating whitewashed osb panels to create a new look for shelving, partitioning & screens, as well as the wall between the warehouse & the new outlet store. The idea was to create a walk through space for Clients to be able to self serve before heading to the checkout.
Back to Top